dijous, 17 de juliol del 2008

Per que m'agradaria que la tafanera tingués més entreteniment i no tanta política

No sé si el que escric causarà simpatia o enemistat, en tot cas es simplement una opinió. En cap cas demana que no s'hi pengin noticies d'un tipus, sino que s'hi pengin més noticies d'altres tipus!

Trobo que a diferència del Digg o altres clons seus latafanera esta un pel massa plena de temes polítics i d'un mateix tipus, no sé si m'enteneu: llengua, finançament, denuncia, etc... No és que em molesti que n'hi hagin. El finançament, el PSC, TV3, son tot temes que interessen als qui la llegim i a mi també.

Tot i això trobo que seria un senyal de salut per al català i per la mateixa pàgina que fos una pàgina no tant política i tingués més entreteniment, curiositats, humor, tecnologia, etc...

M'inclino per pensar que part del problema no és de la tafanera, sinó de l'internet en català en general. Hi ha força pàgines i de força qualitat de premsa i noticies, l'avui, 3cat24, e-noticies per citar-ne algunes. Ara bé, pel que fa a pàgines de tecnologia, d'humor, de curiositats, de ciència, n'hi ha més aviat poques. I trobo que són aquestes les que s'han d'incentivar.

Per això demanaria una mica d'esforç a tots els qui la llegim que hi enviessim més noticíes d'entreteniment i de les pàgines que no són estrictament polítiques o que no tinguin a veure directament amb els temes que habitualment s'hi pengen. No m'agradaria que latafanera fos un lloc on puc llegir només noticies de la premsa. És molt més que això.

Estaré encantat de poder llegir una critica del Iphone, una tira còmica, o els 10 millors trucs per no posar-se nerviòs davant una entrevista (per posar uns exemples) en català. Cosa que avui es més difícil trobar que no en altres llengües. Per això fa falta promocionar una mica els llocs que hi ha.

Particularment llegeixo somgnu una pàgina del estil que m'agradaria que procreessin a l'internet en català.

Vinga, a tafanejar la web i a penjar (també) temes més entretinguts!